Dansvloer

Dansvloer

Extra feest met de verlichte dansvloer!

Extra feest met de verlichte dansvloer!

Iets te vieren? Maar u zoekt naar iets meer dan alleen een DJ met een geluidsinstallatie? Daar hebben wij een erg leuke oplossing voor. Dit maakt uw bruiloft, verjaardagsfeest, schoolfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest tot meer dan een succes. Want waar iets te vieren is, zijn mensen die dansen. Althans als wij ons werk goed doen 😊

Natuurlijk is er een DJ nodig die alle hits draait en inspeelt op het publiek, waardoor er een feestsfeer ontstaat met dansende gasten. De DJ heeft een vette lichtshow en geluidsinstallatie tot zijn beschikking. Maar wacht… er mist iets extra’s..

Een LED dansvloer waarop alle gasten kunnen dansen!

Hoe werkt onze LED dansvloer?
Onze LED dansvloer is een modulair systeem die bestaat uit losse tegels. Iedere tegel heeft een formaat van 60cm x 60cm. Deze tegels worden door ons bezorgd en gelegd, tot een oppervlakte die u graag zou willen. De LED dansvloer wordt door een lichtcomputer aangestuurd, die wij meeleveren. De lichtman zorgt ervoor dat er verschillende programma’s worden geprogrammeerd met diverse kleuren U kunt eventueel bij een thema ook voorkeurskleuren bij ons aangeven, hier houden we rekening mee met het programmeren van de LED dansvloer. Wij kunnen diverse kleuren mixen, omdat de dansvloer is uitgevoerd met RGB LED verlichting. RGB staat voor de primaire kleuren: rood, groen en blauw. Als de gehele dansvloer door ons is gelegd en aangesloten werken wij de randen en hoeken af. Dit doen we met een zwarte aflopende rand, zodat de gasten niet kunnen struikelen. Het stroomverbruik van een LED dansvloer neemt in de regel 1 vrije groep in beslag, afhankelijk van het aantal vierkante meters, oppervlakte.

Wat kost het?
U vraagt zich natuurlijk af wat een LED dansvloer kost en welke bijkomende zaken om de hoek komen kijken? De LED dansvloer leveren wij zoals eerder uitgelegd per tegel van 60cm x 60cm. We werken, om het eenvoudig te houden per m2 oppervlakte. U geeft ons het aantal gewenste vierkante meters op en wij nemen contact met u op over de leg mogelijkheden van de dansvloer. Dit is namelijk mede afhankelijk van de locatie waar u de LED dansvloer wilt gebruiken. We stemmen dit nauwkeurig af met u en/of de zaaleigenaar van de locatie.

Wanneer u bij ons een LED dansvloer huurt is de prijs per vierkante meter 30 euro. De LED dansvloer wordt hiervoor gelegd, geprogrammeerd met geleverde lichtcomputer en schoongemaakt aan het einde van de avond. Wanneer u bij ons een Drive-in show heeft ingehuurd en daarbij een LED dansvloer heeft gekozen, is de prijs per vierkante meter 25 euro.

Het gebruik van onze LED dansvloer is inclusief een dag gebruik. In de praktijk wilt het voorkomen dat uw feest na 0:00u doorgaat en dat vinden wij normaal. Tot 01:00u is daarom het gebruik van deze prijs in begrepen. Na 01:00u rekenen wij een meerprijs van 50 euro ex. Btw per uur voor het gebruik van de LED dansvloer. U kunt er ook voor kiezen dat wij de volgende dag de LED dansvloer komen ophalen. In dat geval rekenen we een vast tarief van 150 euro ex. BTW (meerprijs). De minimale afname voor een LED dansvloer is bij ons vanaf 9m2.

Transportkosten.
Wij zijn centraal gevestigd in Ede, midden Nederland.
Voor transport rekenen wij 0,29 cent per gereden kilometer.
Deze kosten komen te vervallen als u een Drive-in show heeft geboekt.

Get in Touch !

Wilt u weten wat een LED dansvloer kost voor uw feest ? Vul dan onderstaand formulier in.
U ontvangt van ons een offerte binnen 1 werkdag.

    .