Lasershow

Lasershow

De extra dimensie aan uw feest!

De extra dimensie aan uw feest!

Professionele Full Color Lasershow
Een lasershow kan uw feest compleet maken. Of het nou een bruiloft is of een groot feest in een discotheek. Onze lasers kunnen het allemaal.

Projectie
Onze lasers zijn voorzien van professionele software, met deze software wordt het mogelijk om projecties te maken. Denk aan uw logo met een laser op de muur geprojecteerd, of wat dacht u van uw namen en datum op de muur tijdens uw bruiloft? Het is allemaal mogelijk. Onze laserspecialisten kunnen van te voren uw projecties voorbereiden, dit is nodig voor logo’s maar teksten kunnen on the fly worden ingevoerd.

Stralen / Abstract
Ook is het mogelijk om zoals u misschien kent uit de discotheek stralen in de lucht te projecteren. Deze stralen geven een hele aparte sfeer en een positieve werking op uw feest. Deze stralen kunnen in alle kleuren worden geprojecteerd en op maat worden gemaakt.

Veiligheid
Onze laserspecialisten hebben veel ervaring met het veilig gebruiken van de lasers. De lasers kunnen softwarematig worden afgesteld met een zogenaamde veiligheidheidszone. Deze veiligheidszone zorgt ervoor dat uw publiek geen last heeft van de laserstralen. Onze lasers zijn krachtig, een laser brengt altijd risico mee, echter zullen onze laserspecialisten ervoor zorgen dat de veiligheid altijd gegarandeerd is.

Get in Touch !

Wilt u dat wij contact met u opnemen over de mogelijkheden? Laat uw gegevens hier dan achter en wij nemen contact met u op.