Professionele Full Color Lasershow

Een lasershow kan uw feest compleet maken. Of het nou een bruiloft is of een groot feest in een discotheek is. Onze lasers kunnen het allemaal aan.

Projectie

Onze lasers zijn voorzien van professionele software, met deze software wordt het mogelijk om projecties te maken. Denk aan uw logo met een laser op de muur geprojecteerd, of wat dacht u van uw namen en datum op de muur tijdens uw bruiloft? Het is allemaal mogelijk. Onze laserspecialisten kunnen van te voren uw projecties voorbereiden, dit is nodig voor logo’s maar teksten kunnen on the fly worden ingevoerd.

Stralen / Abstract

Ook is het mogelijk om zoals u misschien kent uit de discotheek stralen in de lucht te projecteren. Deze stralen geven een hele aparte sfeer en een positieve werking op uw feest. Deze stralen kunnen in alle kleuren worden geprojecteerd en op maat worden gemaakt.

Veiligheid

Onze laserspecialisten hebben veel ervaring met het veilig gebruiken van de lasers. De lasers kunnen softwarematig worden afgesteld met een zogenaamde veiligheidheidszone. Deze veiligheidszone zorgt ervoor dat uw publiek geen last heeft van de laserstralen. Onze lasers zijn krachtig, een laser brengt altijd risico mee, echter zullen onze laserspecialisten ervoor zorgen dat de veiligheid altijd gegarandeerd is.

Lasers op muziek

Wij bieden de mogelijkheid om een lasershow op muziek te maken. Dit is maatwerk en geeft een hele unieke ervaring. Een van onze laserspecialisten zal een complete show maken naar uw eisen. U kiest een nummer en een sfeer, en onze laserspecialisten doen de rest. Voor het gebruiken van deze dienst wordt een meerprijs in rekening gebracht, deze show wordt dan ook speciaal voor u gemaakt. Deze dienst is ook erg populair in theaters en bij dansscholen.