Over Ons

Over Ons

Over Drive-in Namec

Over Drive-in Namec

Drive-in Namec is al jaren  een begrip in Ede en omstreken.
Door deze jaren lange ervaring is het altijd feest met Drive-in Namec

Bedrijfsfeest

Drive-in Namec is al ruim 8 jaar een begrip in Ede en omstreken.
Het verzorgen en leveren van licht, geluid en video is voor ons geen enkel probleem.

De diensten die Drive-in Namec aanbiedt zijn zeer breed, zo hebben wij al vele schoolfeesten, bruiloften, musicals, festivals/evenementen, privé-feesten en bedrijfsfeesten op onze naam staan.

Wij denken graag met u mee en bedenken voor ieder evenement of feest een uniek concept dat aansluit bij uw wensen.

Bij een feest of gelegenheid wilt u natuurlijk leuke muziek en hoopt u op een DJ die ‘aanvoelt’ wat het publiek wilt en een feest ervan maakt. De DJ’s van Drive-in Namec hebben een brede kennis en ervaring van allerlei verschillende soorten muziek.

U kunt bij ons uw eigen muziekkeuze aangeven welke wij zorgvuldig van te voren zullen voorbereiden.
U bent bij ons dus verzekert van betrouwbare en ervaren DJ’s met kennis van zaken.

Verjaardag
69152273_3194329277251615_4172345807900508160_o

Bent u organisator van een groot evenement of heeft u vanuit uw werk de opdracht gekregen om een seminar of vergadering te regelen waarbij professioneel geluid, licht en video nodig is.

Drive-in Namec biedt hiervoor speciale ondersteuning aan op professioneel gebied. Bij ieder concept of idee denken wij graag met u mee. Een juiste afstemming tussen de ideeënfase en de realisatiefase is erg belangrijk. Neem gerust met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bent u eigenaar van een Drive-in show of werkzaam op hetzelfde gebied als ons? Dan bieden wij u een zeer interessante samenwerking aan als aanvulling op uw eigen installatie.

Wij bieden 15% korting aan voor al onze branchegenoten ter aanvulling of ondersteuning. Zo kunt u zich bijvoorbeeld focussen op andere elementen voor uw klant of vult u uw eigen show aan met onze diensten. Wij zijn overtuigd van een win-win situatie waarbij de klant voorop staat.

Diensten_over_ons

Onze diensten

Onze diensten

We bieden verschillende diensten aan om uw evenement tot een succes te maken. Hieronder een klein overzicht waar u allemaal voor terecht kan bij ons.

Feesten

Jouw feest is onze passie ! Onze Dj’s zorgen voor de perfecte sfeer zodat iedereen een kans krijgt op de dansvloer te shinen!

Verhuur

Apparatuur nodig? wij kunnen helpen met ons ruime aanbod in apparatuur. Installatie op locatie behoort tot de opties.

Event ondersteuning

Een event brengt veel met zich mee. We helpen u graag als ondersteuning van uw team op het gebied van Licht en geluid.

Lasershow

Een lasershow maakt u event bijzonder. Of het nou een bruiloft is of een groot feest in een discotheek. Onze lasers kunnen het allemaal.

Pictureparty

Alle fotos van jou event  op een groot scherm! Bezoekers kunnen deze via Whatsapp sturen, Leuke interactie met uw gasten.

121

Feesten per jaar

544

uren muziek per jaar

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Persoonlijk en professioneel staat hoog in het vaandel bij ons en daarom hanteren we altijd onderstaande werkwijze met elke klant

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend gesprek
met uw DJ

U accepteert
de offerte

Geniet van het feest